Παΐσιος Τουρκία Προφητεία Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Ο Παίσιος για τον πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας

Άγιος Παΐσιος Προφητεία 2024 - Προφητεία Παίσιος για Τουρκία: Εκλογές και Παγκόσμια Κυβέρνηση.

0
paisios-toyrkia-ellada-polemos-profhteia-agios-paisios-ejamilia-aigialitida-pote-tha-ginei-polemos-rosia-tourkia-amerikh-eyropi-sto-aigaio-pagkosmios-polemos

Άγιος Παΐσιος για Τουρκία: Προφητεία για τον πόλεμο Ελλάδας Τουρκίας και τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εξαμίλια, Αιγαίο, Βόσπορο, Αγιά Σοφιά και ο Ρόλος της Ρωσίας. Διαβάστε τι έλεγε ο Πάτερ Παΐσιος για τους Τούρκους και τα Εξαμίλια.

Ο Άγιος Παΐσιος μας έχει αφήσει πολλές προφητείες με την πιο σημαντική από όλες να είναι η προφητεία του για τον πόλεμο ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα. Τι ρόλο θα έχει η Αγγλία και η Αμερική στον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στην προφητεία αυτή για τους Τούρκους, τα στενά του Βοσπόρου και τον πόλεμο Τουρκίας Ελλάδας μας μιλάει για τα 6 μίλια – τα “εξαμίλια” του Κοσμά Αιτωλού – στο Αιγαίο και για πολλά ακόμη συγκλονιστικά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν.

Η Κωνσταντινούπολη θα επιστρέψει στους Έλληνες όπως έλεγε.

Διαβάστε παρακάτω τα αποσπάσματα για την προφητεία σχετικά με την Τουρκία αναλυτικά:

paisios-toyrkia-ellada-polemos-profhteia-agios-paisios-ejamilia-aigialitida-pote-tha-ginei-polemos-rosia-tourkia-amerikh-eyropi-sto-aigaio-pagkosmios-polemos

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος o Αγιορείτης, η Αγιότητα του οποίου έχει ομολογηθεί από όλους σχεδόν τους Έλληνες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, λαϊκούς, μοναχούς, ιερείς επισκόπους και από τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για τον πόλεμο με την Τουρκία και για ότι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ότι θα δούμε σύντομα στο μέλλον.

Γεμάτος αγωνία και ανησυχία για την πατρίδα και τα εθνικά μας θέματα. Παιδί και αυτός ξεριζωμένης οικογένειας, από τα Φάρασα της Καππαδοκίας, βαπτισμένος από το ίδιο το χέρι του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη που όπως του υποσχέθηκε θα τον αφήσει στο πόδι του. 

Ο γέροντας Παΐσιος επιδόθηκε αμέτρητες μέρες και νύχτες στην προσευχή μέχρι να βρει, με τη χάρη του Θεού, απαντήσεις Θεόφωτιστες για το μέλλον της Ελλάδας, τον τόπον μας, των αλύτρωτων πατρίδων και τα εθνικά μας θέματα.

Αυτές τις απαντήσεις ο Παίσιος τις έλεγε σε ανθρώπους, μέσω των προφητειών του, που είχαν την ίδια με αυτόν μεγάλη ειλικρινή και βαθιά αγνή ανησυχία για την Ελλάδα μας, την ορθοδοξία μας, τον ελληνισμό μας.

Παΐσιος για Τουρκία:

“Κόλλυβα στο ζωνάρι τους”.

“Οι Τούρκοι τα κόλλυβα θα τα έχουν στη μέση τους Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

“Οι μεγάλοι θα φροντίσουν”

“Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν και έτσι ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας στην Ελλάδα.”

Θα μας βοηθήσει ο Θεός γιατί είμαστε Ορθόδοξοι.

σε άλλο σημείο πάλι τονίζει:

“Η Τουρκία θα διαλυθεί και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους.”, έλεγε ο Άγιος Παΐσιος το 1991.

“Άντε άντε δεν θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη είπε προς αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας το 1992.”

Παίσιος Εξαμίλια – Κοσμάς Αιτωλός.

paisios-6-milia-ejamilia-gkrizes-zones-eksi-naytika-milia-ellada-toyrkia-aigialitida-zoni
Εξαμίλια: 6 ναυτικά μίλια Αιγιαλίτιδα Ζώνη Ελλάδας Τουρκίας. Έξι μίλια. Χωρικά Ύδατα – ΑΟΖ

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα έξι μίλια διότι τα Εξαμίλια, εξηγεί ο γέροντας Παΐσιος, τώρα δεν είναι ούτε χωριά ούτε πόλεις αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια. Η Ζώνη των 6 μιλίων, χωρικών υδάτων, που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδος και κάθε νησί μας. Εξαμίλι είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας σε χερσαίες και νησιωτικές περιοχές. Εδώ περιλαμβάνεται και η ζώνη των χωρικών υδάτων Ελλάδας-Τουρκίας. Εκεί λοιπόν θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για τους Τούρκους και τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ –

Γ’ΠΠ – 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος Παΐσιος

Σε άλλο σημείο ο γέροντας Παΐσιος μιλάει αναλυτικότατα για τον πόλεμο κατά της Τουρκίας και λέει:

Όταν ο τούρκικος στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι αλλά αυτό δεν θα γίνει από εμάς τους Έλληνες.”

“Αυτό είναι το θέλημα του Θεού! Το εξαμίλι θα είναι η αρχή του τέλους!”

“Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα που θα οδηγήσουν στο να πάρουμε την Πόλη.”

“Την Κωνσταντινούπολη θα μας τη δώσουν!”

“Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι τελικά θα νικήσουν τους Τούρκους και θα πέσει η Πόλη (Κωνσταντινούπολη) στα χέρια τους.”

profiteia-paisios-konstantinoupolh-profhteia-h-polh-tha-epistrafei-sthn-ellada-polemos-me-tourkia-hagia-sophia

“Μετa θα την πaρουμε εμεiς… Θα αναγκαστοyν να μας τη δωσουν την πολη.”

Σε άλλους προσκυνητές ο γέροντας Παΐσιος εξηγεί:

Οι Τούρκοι θα καταστραφούν θα σβήσουν από το χάρτη διότι είναι ένα έθνος το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας. Το ένα τρίτο θα σωθεί διότι θα έχει εκχριστιανιστεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό με την Τουρκία.

Η Τουρκία θα διαμελιστεί σε τρία-τέσσερα κομμάτια και ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.Εμείς οι Έλληνες θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη από την Τουρκία, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί.”

και συνεχίζει ο Άγιος Παίσιος για την Τουρκία:

polemos-ellada-toyrkia-paisios-profhteia-aigaio-rosia-turkia-erdogan

“Αυτά θα γίνουν όχι τώρα αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας.”

“Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης θα γίνονται πάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω θα ανάβονται πάνω. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολύ. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός!”

Παίσιος για το ρόλο της ΕΕ, της Αμερικής και της Αγγλίας στον πόλεμο με την Τουρκία και την Αιγιαλίτιδα Ζώνη.

Αναφερόμενος στο ρόλο που θα έχουν οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί στον Γ Παγκόσμιο πόλεμο ο Άγιος Παΐσιος έλεγε:

Οι Εγγλέζοι και Αμερικανοί θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη! Όχι γιατί μας αγαπάνε αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους.”

“Οι Τούρκοι θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα που θα έχει σχέση με την Αιγιαλίτιδα ζώνη (δείτε παραπάνω την εικόνα με τα 6 μίλια) και θα μας πιάσει πείνα.”

Θα πεινάσει η Ελλάδα και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, κάποιους μήνες, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι!” 

“Να έχετε ένα κτήμα, ένα κτηματάκι, και λίγο να το καλλιεργείτε. Κοντά σε σας θα βοηθήσετε και κάποιον που δεν θα έχει να φάει.”

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΣΤΕΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΣ 

Πιο συγκεκριμένα για την επέκταση των 6 μιλίων σε 12 μίλια (Αιγιαλίτιδα Ζώνη – Χωρικά ύδατα) ο Αγ. Παίσιος μας εξηγούσε:

agios-paisios-polemos-elladas-toyrkias-aigialitida-zoni-6-milia-12-naytika-milia-profhteia-polemoy-me-toyrkia-
“Όταν οι Τούρκοι κλείσουν τα στενά θα έρθει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος” – Αγ. Παΐσιος

Όταν ακούσετε στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια για την επέκταση των μιλίων της Αιγιαλίτιδας ζώνης από 6 σε 12 μίλια τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος με τους Τούρκους. Μετά την πρόκληση των Τούρκων θα κατέβουν οι Ρώσοι τα στενά (Βόσπορος) για να συμμετέχουν στον πόλεμο.”

“Όχι για να βοηθήσουν εμάς τους Έλληνες. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα αλλά χωρίς να το θέλουν θα βοηθάνε εμάς. Τότε οι Τούρκοι για να υπερασπιστούν τα στενά του Βοσπόρου που είναι στρατηγικής σημασίας θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταβληθέντα εδάφη.

Έκτακτη είδηση 28/02/2022: Η Τουρκία κλείνει τα Στενά του Βοσπόρου: Στείλαμε εντολή σε όλα τα κράτη, λέει ο Τσαβούσογλου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλώντας πριν από λίγο στο CNN TÜRK, και αναφερόμενος στο θέμα της Συνθήκης του Μοντρέ και του καθεστώτος των Στενών είπε πως «καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση στην Ουκρανία έχει μετατραπεί σε πόλεμο. Θα εφαρμόσουμε τις προβλέψεις της Συνθήκης του Μοντρέ, με διαφάνεια» προαναγγέλλοντας στην ουσία το επόμενο βήμα, καθώς το καθεστώς πολέμου ενεργοποιεί άρθρο της συνθήκης το Μοντρέ που δίνει το δικαίωμα να κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου σε ρωσικά πλοία που θα συμμετάσχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις.

Ο ίδιος είπε ότι είχε επικοινωνία τόσο με τον Ουκρανό όσο και με τον Ρώσο ομόλογο του αλλά όχι με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και αποκάλυψε ότι μπορεί να υπάρξει συνάντηση των δυο πλευρών «αύριο αν είναι δυνατόν» στα σύνορα με τη Λευκορωσία. 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του Ερντογάν για την Αγια Σοφιά, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι είναι δικαίωμά τους να μετατρέψουν την Αγία Σοφιά σε Τζαμί, κάτι που πραγματοποίησε τον Ιούλιο του 2020 ανακοινώνοντας πως η Αγιά Σοφιά θα είναι πλέον τζαμί αλλά και τουριστικό μνημείο που θα μπορούν οι χριστιανοί να επισκέφτονται.

Προφητεία Παίσιου για την Αγιά Σοφιά:

Τα προφητικά λόγια του Αγ. Παίσιου για την Αγ. Σοφια:
Όταν ακούσουμε ότι η Ελλάδα πήρε τον πρέσβη της από την Τουρκία και οι Τούρκοι κάναν το ίδιο, τότε όσοι από εμάς τους λίγους που πιστεύουμε, πρέπει να πάμε κατευθείαν σπίτια μας να ανάψουμε το καντήλι και λέγοντας από μέσα μας στην εικόνα της Παναγιάς με τον Χριστό: “Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερσώσον ημάς”.

” Τα πουλιά θα μην τα λογαριάζετε αλλά άμα δείτε τα ψάρια να έρχονται κοντά, έρχεται το ποθούμενο “.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε για την Τουρκία: ” Όταν το καλοκαίρι η Χατιτζε θα ανοίγει φύλο για μπακλαβά, μια γριά ετοιμοθάνατη θα σηκωθεί από το νεκροκρέβατο για να φτιάξει κόλλυβα».

Προφητεία καλόγερου: Όταν η Αγιά Σοφιά μετατραπεί σε τζαμί θα έρθει και το τέλος της Τουρκίας.

Ευρώπη, Αμερική και Αγγλία: ο ρόλος τους στον πόλεμο.

“Όμως θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα: η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα 6-7 κράτη της ΕΟΚ ότι η Ρωσία θα αρπάξει εδάφη. Οπότε θα πουν δεν πάμε και εμείς εκεί πέρα μήπως πάρουμε κάποιο κομμάτι έδαφος.” 

“Όλοι όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του Λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο με την Τουρκία. Θα βγάλει η Ελληνική κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα με την Τουρκία και θα είναι μεγάλη ευλογία που δεν θα πάρει μέρος στον πόλεμο αυτό.”

Γιατί όποιος πάρει μέρος σε αυτό τον Ευρωπαϊκό πόλεμο… Χάθηκε!”

Η επίθεση από τους Τούρκους στην Ελλάδα.

Για την επίθεση των Τούρκων στην Ελλάδα ο Άγιος Παίσιος έλεγε:

“Οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν αλλά η Ελλάδα δεν θα πάθει μεγάλη ζημιά!.”

“Δεν θα περάσει πολύς καιρός μετά την επίθεση των Τούρκων στη χώρα μας και τότε οι Ρώσοι θα επιτεθούν στους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν.”

Το 1/3 από τους Τούρκους θα σκοτωθεί, το 1/3 θα γίνουν Χριστιανοί και τον 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά.

Πότε θα ξεκινήσει ο πόλεμος σύμφωνα με τον Παίσιο:

“Η χρησιμοποίηση των Νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μία προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήσει.”

και συνεχίζει..

Μετά τη διάλυση της Τουρκίας, η Ρωσία θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι τον περσικό κόλπο και θα σταματήσουν τα στρατεύματά της έξω από την Ιερουσαλήμ. Τότε οι Δυτικές δυνάμεις (Αμερική, Ευρώπη και Αγγλία) θα δώσουν προθεσμία στους Ρώσους για να αποσύρουν από τα μέρη αυτά τα στρατεύματά τους!”

“Τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να γίνουν τα λάχανα, δηλαδή 6 μήνες. Η Ρωσία όμως δεν θα αποσύρει τις δυνάμεις της και τότε οι Δυτικές δυνάμεις θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν στρατεύματα για να επιτεθούν στους Ρώσους. Ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι παγκόσμιος και θα έχει ως συνέπεια να χάσουν οι Ρώσοι. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή και οι μεγαλουπόλεις θα μετατραπούν σε παραγκουπόλεις.”

“Εμείς οι Έλληνες δεν θα συμμετάσχουμε στον Παγκόσμιο Πόλεμο! Η διοίκηση της Κωνσταντινούπολης από μας θα είναι και στρατιωτική και πολιτική”

Το 1991, ο Αγ. Παίσιος, απευθυνόμενος σε νεαρό φοιτητή του Πολυτεχνείου Ξάνθης είπε:

“Εσύ σαν πολιτικός μηχανικός θα συμβάλεις στην ανοικοδόμηση της Πόλης γιατί η Κωνσταντινούπολη θα ανοικοδομηθεί από την αρχή!”.

Η επιθυμία του Άγιου Παίσιου:

“Δεν ήθελα τίποτα άλλο να με κρατούσε ο Θεός ακόμα λίγα χρόνια στη ζωή για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη, η Ελλάδα θα μεγαλώσει. Η Τουρκία θα διαμελιστεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος.”

“Ετσι θα απελευθερωθουν τα χωρια μας οι αλυτρωτες πατριδες η Κωνσταντινουπολη θα ελευθερωθει, θα ξαναγινει ελληνικη! θα ξαναλειτουργησει η Αγια Σοφια! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ