Άγιος Παΐσιος Προφητεία 2020: “Μετά τις εκλογές να είστε έτοιμοι..”

Άγιος Παΐσιος Προφητεία 2020 - Εκλογές - Παγκόσμια Κυβέρνηση

1
paisios-profitia-2019-agios-paisios-profhtieia-ekloges-2019-pagkosmia-kyvernhsh-oikoumenikh

Άγιος Παΐσιος Προφητεία 2020: “Μετά τις εκλογές να είστε έτοιμοι..”

Ο Άγιος Παΐσιος με τις προφητείες του, είχε κάνει προβλέψεις σχεδόν για όλα όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια. Αναφερόμενος στην πολιτική αστάθεια και την βαριά φορολογία όπως επίσης για την ανεξέλεγκτη  χρήση των πιστωτικών καρτών. Επίσης αναφορά είχε κάνει για την τεράστια πείνα που θα υπάρχει η οποία θα είναι χειρότερη από αυτήν στην Κατοχή. Τέλος αναφέρθηκε και στον πόλεμο με την Τουρκία.

Θα εχετε κυβΕρνηση και θα εΙναι σα να μην εχετε.

“Θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν εξαντλητικούς φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν.”

“Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες.” είχε πει o Παισιος. Μήπως είναι κάτι που θα γίνει σύντομα και η προφητεία αναφέρεται στο 2020 ή στο 2021; Μήπως ο Άγιος Παίσιος είχε προβλέψει όλα αυτά που ζούμε φέτος;

“Θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα αρπάξει την ευκαιρία και θα το εκμεταλλευτεί” έλεγε ο Άγιος Παίσιος.

Η περιγραφή που θα διαβάσετε παρακάτω είναι πραγματική μαρτυρία προσκυνητή από το βιβλίο “Μαρτυρίες Προσκυνητών” και διαβάζουμε:

Ο Πάτερ Παΐσιος το 1983 Σουρωτή Θεσσαλονίκης είχε πει:

“Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. Τότε, όμως, θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί αλλά και το Κ.Κ.Ε”

Μας έκανε πολλή εντύπωση εκείνο που είπε για το ΚΚΕ και γελάσαμε, θυμάμαι.

Είπε, επίσης, ότι εμείς θα τα βλέπαμε όλα αυτά ενώ εκείνος όχι. Και ακολουθούν τα εξής γεγονότα.

“Μα πώς είναι δυνατόν παππούλη να γίνει μια παγκόσμια δικτατορία με τα σημερινά δεδομένα, όπως λες και όπως έλεγε κι ο Γέροντας Παΐσιος;”

ρωτούσα με  απορία, μιας και η στενομυαλιά μου δε με άφηνε να σκεφτώ πιο καθαρά, πιο ξάστερα.

Ο παππούλης χαμογελούσε, με ένα τεράστιο χαμόγελο γεμάτο γαλήνη όπως και συμπόνια απέναντι σε έναν νέο, που επειδή ήξερε πολλά γράμματα, νόμιζε πως μπορούσε και να διυλίσει και τον κώνωπα.

“Μα δεν καταλαβαίνεις τις προθέσεις του; Δεν θα αναγκάσει κανέναν να δεχτεί κανένα σφράγισμα παιδί μου! Τίποτε τρομαχτικό από αυτά που φαντάζεσαι. Θα το κάνει μέσω του χρήματος. Το χρήμα θα εκλείψει από τον κόσμο.”

“Τα κράτη όλης της γης θα χρεοκοπήσουν και δεν θα έχουν χρήματα για να ταΐσουν τους λαούς τους. Και τότε, οι τράπεζες που είναι όργανά του, θα δώσουν χρήματα στα κράτη και αυτά θα τον προσκυνήσουν ως μεγάλο ευεργέτη. Μέσω της τεχνολογίας θα σκλαβώσει τον κόσμο.”

“Και δεν θα το κάνει με εξαναγκασμό. Εσύ μόνος σου θα πας να σκλαβωθείς. Θα πάρεις τις διάφορες τραπεζικές κάρτες για να κάνεις – υποτίθεται – τη δουλειά σου, ενώ θα κάνεις αυτό που θέλει αυτός. Θα σκλαβωθείς μόνος σου, για να εξακολουθείς να απολαμβάνεις τη ζωή που έχεις τώρα.”

“Κατάλαβες;”

Όλα αυτά μου φαινόταν απίθανα υπερβολικά. Δεν μπορούσα να καταλάβω ακόμη το πώς θα μπορούσε κάποιος να σκλαβωθεί με την θέλησή του!

“Να πώς θα γίνει..”

“Σήμερα μαρκάρει όλα τα τρόφιμα που βλέπεις με το γραμμωτό κώδικα. Αυτός ο γραμμωτός κώδικας, που έχει και τους αριθμούς το ονόματός του, χωράει πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα. Πού κατασκευάστηκαν, από ποιόν, από ποιο κράτος, ποια παρτίδα, όλα όσα αφορούν το προϊόν.”

“Το ίδιο θα κάνει και για τον άνθρωπο. Θα τον καταντήσει έναν αριθμό. Έναν μοναδικό αριθμό, που να τον αναγνωρίζουν όλα τα computer της γης. Η Αγία Γραφή μάς λέει πώς θα αναγκάσει”

“Δεν είναι έτσι ακριβώς. Εσένα σε ανάγκασε κανείς να βγάλεις αυτή τη τραπεζική κάρτα που έχεις; Όχι βέβαια! Μόνος σου πήγες και την έβγαλες, επειδή σε διευκολύνει για να βγάζεις τα λεφτά σου από τη τράπεζα! Απλό δεν είναι;”

“Ε, αύριο-μεθαύριο, αυτό που σου φαίνεται εσένα ως απλοϊκό, θα είναι αναπόφευκτο. Δεν θα σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις, αλλά αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορείς να πάρεις εύκολα τα λεφτά σου, θα χρειάζεσαι μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει και βδομάδες!”

“Γιατί όλα θα είναι αυτοματοποιημένα! Μέσω κομπιούτερ! Δεν θα υπάρχουν χαρτιά παρά μόνον αυτές οι κάρτες. Εκεί μέσα θα σε έχουν μαρκάρει. Και μετά σιγά σιγά, θα τις εξαφανίσουν τις κάρτες με τη δικαιολογία ότι μπορεί κάποιος να σου τις κλέψει και να σηκώσει τα λεφτά σου.”

“Τότε, θα σου βάλουν το μαρκάρισμα στο χέρι σου ή στο μέτωπο. Το κεφάλι σου και το χέρι σου αποκλείεται να στο κλέψουν. Κι αυτό θα είναι η ταυτότητά σου, ο αριθμός σου και ο λογαριασμός στην τράπεζά σου.”

“Αυτo θα εiναι oμως και το τeλος σου”

Ναι, ήταν ένα σενάριο που μπορούσα να το κατανοήσω. Ένα σενάριο που μπορούσε να βγει αληθινό. Αλλά και πάλι φάνταζε πολύ πολύ μακρινό, πέρα δηλαδή κι απ τον ίδιο ίσως τον 21ο Αιώνα.

Ίσως επειδή προϋπόθετε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις τέτοιες, που θα απαιτούσαν πολλά χρόνια για να αφομοιωθούν από τις κοινωνίες των κρατών.

Ένα σενάριο, που δεν έμοιαζε και τόσο σαν επιστημονική ή μεταφυσική φαντασία.

Και για την Ελλάδα;

paisios-profitia-2020-agios-paisios-profhtieia-ekloges-2020-pagkosmia-kyvernhsh-oikoumenikh
Παίσιος Προφητεία 2020 – Εκλογές

“Την Ελλάδα παιδί μου την περιμένουν πολλά. Καλά και άσχημα. Όπως έλεγε κι ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος, η πατρίδα θα πεινάσει.”

“Θα πέσει πείνα στην Ελλάδα, θα την εκβιάζουν για να προσκυνήσει… Εκείνες τις μέρες, θα της βάλουν φόρους τόσο δυσβάχταχτους, που δεν θα μπορεί να τους πληρώσει ο κόσμος..”

“Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μας λέει ότι θα βάλουν φόρους και στα παράθυρα!”

“Αλλά δε θα προλάβουν να τους πάρουν!”

“Και μετά, το κεφάλαιο θα αποσυρθεί και θα πέσει πείνα στον κόσμο, χειρότερη απο αυτή που ζήσαμε στη Κατοχή”

Ο Άγιος Παΐσιος πάντα έλεγε πως για όλα θα φταίνε οι πολιτικοί και η ασέβεια που έχουν σε όλα.

“Ο κοσμος θα τους παρει με τις πετρες!”

“Θα τους κυνηγάει κι αυτοί θα κρύβονται, γιατί αυτοί θα παραδώσουν τη πατρίδα μας στον Αντίχριστο”

“Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, αλλά δε θα κρατήσει για πολύ αυτό… Κάποιους μήνες.. Μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει Παγκόσμιος.. και η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!”

“ολα αυτα θα γινουν γρηγορα…Θα τα δει η δικη σου γενια… Γι΄ αυτο να προσευχεσαι και να ζεις οπως πρεπει.. εναρετα”

Τον άκουγα αμίλητος, συγκλονισμένος. Και όμως το μυαλό μου δεν μπορούσε να δεχτεί ότι όλα αυτά που μου έλεγε, θα γίνονταν γρήγορα, τόσο γρήγορα που η δική μου γενιά θα τα ζούσε κιόλας!

Η Ελλάδα ήταν μέλος της Ε.Ε., με ισχυρή οικονομία, παρ όλο που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί την απομυζούσαν! Πώς ήταν δυνατόν να ζήσει τέτοιες εφιαλτικές στιγμές στα καλά καθούμενα; Θα έπρεπε να μεσολαβήσουν κατακλυσμιαία γεγονότα, ανατροπές που θα θύμιζαν τη ρήση

«Θα κατέβει ο ουρανός κάτω και η γη θα ανέβει επάνω»!

Μπορούσαν να γίνουν τέτοια πράγματα;

Με Οικουμενική Θα ξεκινήσουν όλα…

Θα φύγουν μεσάνυχτα και δεν θα έχουμε Κυβέρνηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ:

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Διαβάστε τι ακριβώς είπε ο Άγιος Παίσιος για τον Ταγίπ Ερντογάν και τον πόλεμο με την Τουρκία! Στην ίδια προφητεία ο Παίσιος αναφέρετε και στις εκλογές. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ