Το αυθεντικό χειρόγραφο του Αγίου Παισίου για το 666

0
αγιος-παισιος-αυθεντικο-χειρογραφο-666

Δείτε το αυθεντικό χειρόγραφο του Αγ. Παισίου για το 666. Τι αναφέρει το χειρόγραφο για τις κάρτες, τα κομπιούτερ και τις ταυτότητες.

ΠΑΙΣΙΟΣ: Αυθεντικό Χειρόγραφο 666.

Άγιος Παίσιος – Το αυθεντικό χειρόγραφό του: 

This image has an empty alt attribute; its file name is Αγιος-Παισιος-αυθεντικο-χειρογραφο-σφραγισμα-666-1-706x1024.jpg

Μετά από την μπόρα την Δαιμονική, θα έλθη η λιακάδα η θεϊκή.

Πίσω από το κοσμικό πνεύμα της σημερινής “ελευθέριας” της έλλειψής σεβασμού στην εκκλησία του Χριστού, στους μεγαλύτερους, γονείς και διδάσκαλους, που έχουν φόβο Θεού, κρύβεται η πνευματική σκλαβιά, το άγχος, και η αναρχία που οδηγούν τον κόσμο στο αδιέξοδο, στην ψυχική και σωματική καταστροφή.

Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα “κάρτας εξυπηρετήσεως” ασφάλειας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντίχριστου. ”

Αποκάλυψη Ιωάννου Κεφ ΙΓ’ 16.

Ίνα δώσουσιν αυτής χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγόρασαι η πωλείσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν. Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμό του θηρίου. Αριθμός γαρ ανθρώπου εστί και ο αριθμός αυτού χξς = 666.

Ο Αγιος Ανδρέας ο Καισαρείας γράφει τα εξής: “περί του μιαρού ονόματος του αντίχριστου.

Αγιος-Παισιος-αυθεντικο-χειρογραφο-σφραγισμα-666-(2)


και την μεν ακρίβεια της ψήφου, ως και τα λοιπά τα περί αυτού γεγραμένα, ο χρόνος αποκαλύψει και η πείρα τοις νήφουσιν… αλλ’ ουκ ευδόκησεν η Θεία Χάρις εν Θεία Βίβλο του λυμεώνος όνομα γραφήναι. ως εν γυμνασίας δε λόγω πολλά εστίν ευρείν”…

Αγίου Ανδρέου Καισαρείας, εξήγησις εις την Ιωάννου Αποκάλυψη σελ 341-342, κεφ ΛΗ. –

Το παράξενο όμως, και πολλοί πνευματικοί άνθρωποι έκτος που δίνουν δίκες των ερμηνείες, φοβούνται και αυτοί τον κοσμικό φόβο του φακελώματος, ενώ έπρεπε να ανησυχούν πνευματικά, και να βοηθήσουν τους χριστιανούς με την καλή ανησυχία, και να τους τονώνουν την πίστη, να νιώθουν θεϊκή παρηγοριά.

Απορώ! δεν τους προβληματίζουν όλα αυτά τα γεγονότα; γιατί δεν βάζουν έστω ένα ερωτηματικό για της ερμηνείες του μυαλού τους; κι αν επιβοηθουν τον αντίχριστο για το σφράγισμα, πως παρασύρουν και άλλες ψίχες στην απώλεια; αυτό εννοεί ” … το αποπλανάν ει δυνατόν, “και τους εκλεκτούς”. Μαρκ. ιγ’.

θα πλανευτούν αυτοί που τα ερμηνεύουν με το μυαλό…..

Αγιος-Παισιος-αυθεντικο-χειρογραφο-σφραγισμα-666-(3)


Και ενώ τα σημεία φαίνονται ξεκάθαρα “το θηρίο” στις Βρυξέλλες με το 666 έχει σχεδόν ρουφήξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ. η κάρτα, η ταυτότητα, η εισαγωγή του σφραγίσματος, τι φανερώνουν; δυστυχώς το ράδιο παρακολουθούμε μονό τι καιρό θα έχουμε.

Τι θα μας πει ο Χριστός; ” υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκεκτε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύναστε γνώναι;”

Μετά λοιπόν από την κάρτα, και την ταυτότητα, “το φακέλωμα” για να προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα , θα λένε συνεχεία στην τηλεόραση, ότι πήρε κάποιος την κάρτα του δείνα, και του σήκωσε τα χρήματα από την τράπεζα. από την άλλη μεριά θα διαφημίζουν το “τέλειο σύστημα” το σφράγισμα στο χέρι η στο μέτωπο με ακτίνες λέιζερ, που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά, με το 666 το όνομα του αντίχριστου.

Δυστυχώς και πάλι “ορισμένοι γνωστικοί” θα φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν τα μωρά, δήθεν για να μην στενοχωρούνται. “δεν πειράζει αυτό, δεν είναι τίποτα, αρκεί εσωτερικά να πιστεύετε!”…

Αγιος-Παισιος-αυθεντικο-χειρογραφο-σφραγισμα-666-(4)


κι ενώ βλέπουμε τον Απόστολο Πέτρο που εξωτερικά αρνήθηκε τον Χριστό και ητο άρνησις, αυτοί αρνούνται το Άγιο Σφράγισμα του Χριστού που τους δόθηκε στο άγιο βάπτισμα. “σφραγις δωρεάς πνεύματος άγιου” με το να δέχονται την σφραγίδα του αντίχριστου, λένε και ότι έχουν μέσα τους το Χριστό!

Τέτοια δυστυχώς λογική, είχαν και ορισμένοι “γνωστικοί” στα χρονιά των Άγιων Μαρτύρων, που προσπαθούσαν να μεταστρέψουν τους υποψήφιους μάρτυρες, όπως αναφέρει ο Μέγας Βασίλειος στο λόγο του στον Μάρτυρα Γόρδιο “…πολλοί παραλογιζόντουσαν προσπαθώντας να πείσουν τον μάρτυρα να αρνηθεί μονό με τα λογία, και να κρατήσει την πίστη με την ψυχή, την εσωτερική διάθεση, γιατί ο Θεός δεν δίνει προσοχή στην γλωσσά, άλλα στη διάθεση. Ο Μάρτυς όμως Γόρδιος ήταν άκαμπτος και απεκρίθηκε “ουκ ανέχεται τι γλωσσά κτισθεισα πάρα Χριστού φθεγξάσθαι τι κατά του Κτίσαντος… μη πλανάσθαι, Θεός ου μυκτηρίζετε εκ του στόματος ημάς του ημέτερου κρίνει, εκ των λόγων δίκαιοι, και εκ των λόγων καταδικάζει”…..

Αγιος-Παισιος-αυθεντικο-χειρογραφο-σφραγισμα-666-(5)


Επίσης επί Δεκίου, με διάταγμα ζητούσε να ομολογήσουν την θρησκεία των ειδωλολατρών, και όσοι Χριστιανοί δήλωναν, και θυσίαζαν στα είδωλα, επειρναν πιστοποιητικό, και γλίτωναν το μαρτύριο. Όχι μόνον αυτοί ήταν αρνητές του Χριστού, άλλα και εκείνοι οπού έδιναν χρήματα στους ειδωλολάτρες στην επιτροπή, και έπαιρναν το πιστοποιητικό, χωρίς να αρνηθούν, οι ονομαζόμενοι “λιβελλοφόροι” και αυτούς η Εκκλησία μας τους θεώρησε αποστάτας/πεπτωκότας.

Κι ενώ λοιπόν έχουμε τόσα πολλά παραδείγματα, όπως και του γενομένου θαύματος του Αγίου Θεοδώρου, που εορτάζουμε κάθε χρόνο το Σάββατο της Α’ εβδομάδας των νηστειών. “Ιουλιανός ο παραβάτης, γινωσκων ότι οι χριστιανοί καθαίρονται μάλλον δια νηστείας την πρώτη βδομάδα της Αγίας Τεσσαρακοστής, ην και ημείς δια τούτο καθαράν εβδομάδα καλούμεν, ηβουλήθη ίνα τότε μάλιστα μολύνει αυτούς. διό και προσέταξε κρυφίως ίνα τεθώσιν εις την αγοράν κατ’ εκείνας τας ημέρας βρώματα μεμιασμένα εκ των αιμάτων των ειδωλικών θυσιών. άλλα νευσει Θεία επιφανείς καθ ‘ύπνον ο Μάρτυς Θεόδωρος εις τον τότε Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως Ευδόξιον…

Αγιος-Παισιος-αυθεντικο-χειρογραφο-σφραγισμα-666-(6)


και φανερώσας το πράγμα παρήγγειλεν αυτώ ίνα συγκαλέσει τους πιστούς ευθύς το πρωί της Δευτέρας και εμποδίσει αυτοίς των βρωμάτων εκείνων την χρήσιν, την έλλειψιν της αναγκαίας τροφής αναπλήρωσει εκ του προχείρου δια κολλύβων… τοιουτοτρόπως ο μεν σκοπός του παραβάτου εματαιώθη, ο δε ευσεβής λαός διαφυλαχθείς αμόλυντος…

Ωρολόγιον το Μέγα, σελ. 446… –

Το να απέχουμαι από τα ειδωλόθυτα είναι κανόν των Αγίων Αποστόλων. Πραξ. Απος. Κεφ. ΙΕ’…

“συνήχθησαν δε οι Απόστολοι και οι πρεσβύτεροι… απέχεσθαι ειδωλοθύτων και αίματος και πνικτού και πορνείας…”

Παρ’όλα λοιπόν αυτά που ανέφερα, ακούει κάνεις ένα σορό δυστυχώς ανοησίες του μυαλού, από ορισμένους σημερινούς “γνωστικούς”, ο ένας να λέει “εγώ θα δεχθώ την ταυτότητα με το 666, θα βάλω και ένα σταυρό”, κι ο άλλος να λέει “εγώ θα δεχθώ το σφράγισμα στο κεφάλι με το 666 και θα κάνω και ένα σταυρό στο σταυρό στο κεφάλι…”

και ένα σορό όμοιες ανοησίες, που νομίζουν ότι θα Αγιασθούν με αυτόν τον τρόπο, ενώ αυτά είναι πλάνες.

Μόνον αυτά που δέχονται αγιασμό, αυτά μόνον αγιάζονται. όπως το νερό, δέχεται αγιασμό και γίνεται αγιασμός.

Αγιος-Παισιος-αυθεντικο-χειρογραφο-σφραγισμα-666-(7)


Τα ουρά δε δέχονται αγιασμό. Η πέτρα με θαύμα γίνεται ψωμί. Η ακαθαρσία δεν δέχεται Αγιασμό. Επομένως, ο διάβολος, ο αντίχριστος, όταν είναι στην ταυτότητα μας η στο χέρι, η στο κεφάλι μας, με το σύμβολο του, δεν αγιάζονται, με το να βάλουμε και ένα Σταυρό.

Έχουμε τη δύναμη του Τίμιου Σταυρού, του ‘Αγιου Συμβόλου, την Θεία Χάρη του Χριστού, μόνον όταν αρκούμεθα στο Άγιον Σφράγισμα του Βαπτίσματος, που απαρνούμεθα τον σατανά, και συντασσώμεθα στον Χριστό, και δεχόμεθα το Άγιο Σφράγισμα.

“Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου”.

“Ο Χριστός να μας δίνη καλή φώτιση.”

“Αμήν.”

Άγιον Όρος Κουτλουμουσιανό Κελλί “Παναγουδα”

Σάββατο Α’ Νηστειών 1987.

Με πολύ πόνο και αγάπη Χριστού.

Μονάχος Παΐσιος.

Αγιος-Παισιος-αυθεντικο-χειρογραφο-σφραγισμα-666-(8)

 

Ο Άγιος Παΐσιος για το διαβολικό “666” – Το σφράγισμα 666 – Σημεία των Καιρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ