Παΐσιος προφητεία για ΝΑΤΟ Βαλκάνια, Αμερική, Ρωσία, Ισραήλ, Τουρκία

0

Προφητεία Παίσιος για ΝΑΤΟ, για τους Σιωνιστές, Εβραίους, Αμερικάνους και Ισραηλινούς. Μιλάει για τους Τούρκους, την Κύπρο, τη Ρωσία όπως και για την Αμερική και το Ισραήλ.

Άγιος Παίσιος προφητεία για Αμερική – Ρωσία – Τουρκία – Ισραηλ.

 

Μας αποκαλύπτει πως οι Ορθόδοξοι θα συγκρουστούν με το ΝΑΤΟ!

 

Διαβάστε το απόσπασμα από την προφητεία του Άγιου Παίσιου:
Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί. Η σημερινή ρωσική ηγεσία (Πούτιν;) θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη.

Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό χτύπημα από τους Τούρκους (του Ερντογάν;). Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».

Τα παντα διοικουνται απο τον Θεο, δεν τα διοικουν οι Αμερικανοι , ουτε οι Εβραιοι.

Αυτοί επικρατούν μια φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του.
Ο παλαιός Ισραήλ, οι παλαιοί ευσεβείς, που ήταν Εβραίοι, εκπαιδεύτηκαν επτάκις. Και εβδομήκοντα χρόνια ήσαν αιχμάλωτοι στους Χαλδαίους (τους σημερινούς Πέρσες).

Μόλις τελείωσε ο κανόνας τους επανήλθαν. Ήταν μια παιδεία, ένα ράπισμα για να τους ξυπνήσει ο Θεός. Αυτοί, οι Εβραίοι , ήταν ο παλαιός Ισραήλ.
Σήμερα ο νέος Ισραήλ είμαστε εμείς. Η δική μας παιδεία όμως είναι εβδομηκοντάκις επτά και όχι επτάκις , διότι εμείς είχαμε τη γνώση.

Το εβδομηκοντάκις επτά, που είναι η αιχμαλωσία μας (1453 Άλωση Κωνσταντινουπόλεως) από το Ισλάμ, τώρα ακριβώς τελειώνει. Αυτός ήταν ο κανόνας του Θεού για τις αμαρτίες μας.

Ένα παρόμοιο είχε γίνει με τον ρωσικό λαό. Πριν 50 χρόνια μαζί με τον γέροντα μου, τον Ιωσήφ τον Έγκλειστο, συναντήσαμε ένα Ρώσο μοναχό, γέροντα.

Για να τον ενισχύσουμε για τα δεινά του ρωσικού λαού και την δοκιμασίατων πιστών από τον κομμουνισμό , θελήσαμε να του δώσουμε θάρρος , λέγοντας του λόγια παρηγοριάς.

Αυτός όμως λέει:

«Δεν είναι τίποτα , κανόνας είναι που θα κρατήσει εβδομήντα χρόνια».

Εσύ πως το ξέρεις;

Και η απάντηση του:

«Το 1917, όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός, ο Χριστιανισμός κηρύχθηκε εκτός νόμου και όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας. Οι χριστιανοί πανικοβλήθηκαν και οι μεν πλούσιοι δραπέτευσαν προς την Ευρώπη, οι δε άλλοι έτρεχαν στους ναούς, ελπίζοντας ότι ο Θεός θα κάνει θαύμα για να τους σώσει. Σε ένα μεγάλο ναό, των Αγίων Αποστόλων, μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί.

Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό. Ένας από τους χριστιανούς δεν πέθανε. Είχε κατορθώσει να ανέβει ψηλά στους τρούλους και έμενε δίπλα από ένα παράθυρο και ανέπνεε.

Αυτός λοιπόν μου είπε , ότι όταν ήρθε η ώρα που άρχισε ο κόσμος να πεθαίνει , κλαίγανε και φωνάζανε , παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν , διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός. Είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα κρατήσει 70 χρόνια ».

Αυτά μας τα είπε ο Ρώσος μοναχός 50 χρόνια πριν. Το διάστημα που διέρρευσε από τότε, είχα σχεδόν ξεχάσει τα λόγια του. Όταν όμως έπεσε ο χάρτινος πύργος του «ανατολικού ευδαιμονισμού » , τότε το θυμήθηκα.

Κάθισα και μέτρησα και είδα ότι ήταν ακριβώς εβδομήντα χρόνια. Τώρα και ο δικός μας κανόνας των εβδομηκοντάκις επτά τελειώνει και θα επανέλθουν. Τώρα ο πνευματικός νόμος θα εφαρμοσθεί πολυτρόπως.

Πρωτα θα παιδευσει ο Θεος τους μεγαλους εχθρους της Ορθοδοξιας , που ειναι ο Ισλαμισμος και ο Καθολικισμος.

Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν. Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο.

paisios-profhteia-toyrkia-amerikh-kypros-rossia-profitia-israhl-nato-agiospaisiosgr-
Άγιος Παΐσιος Προφητείες: για Αμερική, Τουρκία, Ρώσια, ΝΑΤΟ, Κύπρο και Ελλάδα. Προφητεία Παίσιου για Εβραίους και Σιωνιστές.

Τους απογόνους τους, λοιπόν, θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαχτούν εκεί. Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε , αφού θα είστε εν τη ζωή.

Τωρα θα γινει η Μεγαλη Συρραξη , ο Αρμαγεδων.

Αυτο που τωρα ξεκινησε στα Βαλκανια δεν θα σταματησει.

Εκείνος που θα το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη ρώσικη ηγεσία (Vladimir Putin;) η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς (Donald Trump;).

Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν.

Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα .

Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας, οι απόγονοι των σταυροφόρων, δηλαδή το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν.
Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισμα από τους Τούρκους (γιατί τώρα είναι ανέγγιχτη), αλλά θα είναι προσωρινό. Η Τουρκία θα σβήσει, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή.

Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό.

Η λέξη «Έλληνας» αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων.

Τωρα ομως δεν ειμεθα ελληνες, ειμεθα Ρωμαιοι, ειμεθα Βυζαντινοι, ειμεθα Θεανθρωπιστες.

Ανεβήκαμε πιο ψηλά.
Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες.

Κλαιω την Ελλαδα. Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο σημερα.

Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί οι παρόντες μόνο τη μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός » με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του.

Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίδα, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας.

Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι , να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται«μεγάλοι».
Όταν έγινε η πρώτη διάσπαση του ατόμου και κατασκευάστηκε η ατομική βόμβα, άκουσα ο ίδιος τον Αϊζενχάουερ να δηλώνει:

«Σήμερα ευρισκόμεθα στα προπύλαια της ελληνικής μαθηματικής ».

Είπε την αλήθεια ο κανίβαλος!

Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού . Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα ,του «μεγάλου χριστιανού». Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός , το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική.

Αμερικη δεν υπαρχει. Οι σιωνιστες ειναι η Αμερικη.

* Εδώ μας αναφέρει ο Παίσιος ότι στην ουσία στην Αμερική κουμάντο δεν κάνει ο Τζο Μπάιντεν αλλά οι Εβραίοι Σιωνιστές.

Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει.

Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.

Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά , γιατί σας λέω υπεύθυνα και θα το δείτε ότι δεν έχουμε μέρες.

Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί. Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο.

Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξανα ενωθούν.

Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη.

Παίσιος προφητεία για Ισραήλ:

Στην προφητεία του για το Ισραήλ ο Άγιος Παίσιος αναφέρει τα εξής:

”Θα έρθει καιρός, που θα κατέβει το ρωσικό για να πηγαίνουν στους Εβραίους εκεί που θα γίνει πόλεμος. Θα είναι τακτικός στρατός. Απ’ αυτόν δεν θα πάθετε τίποτα. Αλλά από το ρέμπελο θα πάθετε πολλά. Αν περάσει από την Αυλώνα, χαρά στην Μακεδονία. Αν περάσει από την Μακεδονία, δηλαδή από την Εγνατία οδό, αλλοίμονο στην Μακεδονία. Θα γίνει μεγάλο κακό”.

Ο Άγιος Παΐσιος είχε πει πως:

“Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων, στους οποίους θα λάβουν μέρος και οι Ρώσοι[…] Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων (ΝΑΤΟ) και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, όχι γιατί μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σ’ αυτή την συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις”.

Ακόμη ο πάτερ Παίσιος ανέφερε:

“Θα οικονομήσει ο Θεός σ’ αυτό τον πόλεμο όλοι να γυρίσουν ηττημένοι. Ο ελληνικός στρατός θα είναι θεατής. Δεν θα γυρίσει κανένας νικητής. Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη, τάφος η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο, αλλά θα υπάρχει και δεύτερο ημίχρονο”.

Είναι κατανοητό ότι, μέσω της χρήσης αυτών των προφητειών, ο Γέροντας Παΐσιος σκοπεύει να μεταδώσει την ιδέα ότι η έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου θα υποκινηθεί στις περιοχές της Συρίας και της Παλαιστίνης, που στη συνέχεια θα μετακινηθεί σε όλη τη Μικρά Ασία και τελικά θα περικυκλώσει την Κωνσταντινούπολη.

“Μετά τα γεγονότα αυτά ο άνθρωπος θα φθάσει σε αδιέξοδο και τότε όλοι θα ζητούν να μάθουν για το Ευαγγέλιο και τις Γραφές. Ο Χριστός θα λυπηθεί τον κόσμο και θα δείξει ένα σημείο για να πιστέψουν. Τότε θα ψάχνει κανείς να βρει άπιστο”.

Ένας αγιορείτης μοναχός μας μετέφερε τα εξής λόγια του Γέροντος Παϊσίου:

“Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα.

Αυτό θα πάθει και η Τουρκία”

Παΐσιος Τουρκία Προφητεία Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Ο Παίσιος για τον πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας

Δείτε εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ