Προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ – Δυνατή και Πανίσχυρη

Η πιο δυνατή προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ για προστασία από όλα τα κακά

0
προσευχη-στον-αρχαγγελο-μιχαηλ-δυνατη-και-πανισχυρη-

Μια πανίσχυρη προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Διαβάστε παρακάτω την πανίσχυρη προσευχή προς τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για να σας βοηθήσει στις πιο δύσκολες στιγμές.  

Προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Η προσευχή είναι πάρα πολύ παλιά και θεωρείται αχειροποίητη! Έκανε την εμφάνιση της στον Καθεδρικό Ναό του Αρχάγγελου που είναι μια ρώσικη ορθόδοξη εκκλησία στο Κρεμλίνο αφιερωμένη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Η προσευχή: 

Κύριε Θεέ, Βασιλεύ Μέγα, Ἄναρχε! Απόστειλον, Κύριε, τον Σόν Αρχάγγελον Μιχαήλ, επί τον δούλον Σου (το όνομα που θέλετε) ίνα ρύσης με από εχθρών ορατών και αοράτων.

Αρχάγγελε Κυρίου Μιχαήλ, δος ειρήνην και ευημερίαν τω Σῷ δούλῳ (το όνομα που θέλετε).

Αρχάγγελε Κυρίου Μιχαήλ, των δαιμόνων μαχητά, πολέμησον τους εχθρούς τους πολεμούντας με, ποίησον αυτούς ώσπερ αμνούς και απόστρεψον αυτούς ως ο άνεμος την κόνιν. 

Ω Μέγα Αρχάγγελε Κυρίου Μιχαήλ! Αρχιστράτηγε, Πρώτε των εξαπτερύγων Χερουβείμ και Σεραφείμ και πάντων των Αγίων, γενού μοι προστάτης και βοηθός εν ταίς θλίψεσι και ταίς στενοχωρίαις μου, εν τη ερήμω, εις τας οδούς, εις τους ποταμούς, και εν τη θαλάσση γενού μοι γαλήνιος λιμήν.

Σῶσον με, Αρχάγγελε Μιχαήλ, από των πονηριών του διαβόλου, όταν ακούσης με, τον αμαρτωλόν δούλον (το όνομα που θέλετε), καλούντα το όνομά Σου το Άγιον. Γενοῦ μοι βηθός ταχύς και επάκουσον της προσευχής μου.

Ὦ Μέγα Αρχάγγελε Μιχαήλ! Νίκα πάντας τους εναντίους μου τη δυνάμει του Τίμιου και Ζωοποιοῦ Ουράνιου Σταυρού του Κυρίου, ευχαίς της Υπεραγίας Θεοτόκου, των Αγίων Αγγέλων, των Αποστόλων, του Αγίου Προφήτου Ηλιού, τοῦ Ἁγίου Νικολάου τοῦ Θαυματουργοῦ, του Αγίου Ανδρεου του διά Χριστόν Σαλού, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νικήτα και Ευσταθίου και πάντων Σου των Αγίων.

Ω Μέγα Αρχάγγελε Μιχαήλ! Βοήθει με τον αμαρτωλόν δούλον Σου (το όνομα που θέλετε), σῶσον με από σεισμού, πλημμύρας και πυρός, από αοράτων εχθρών, από ανοήτου θανάτου, από παντός κακού και από πονηρών δαιμόνων, Μέγα Μιχαήλ Αρχάγγελε Κυρίου, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων.

ΑΜΗΝ!

Είναι σύνηθες στην Ορθόδοξη Χριστιανική παράδοση οι πιστοί να χρειάζονται την βοήθεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ για προστασία, καθοδήγηση και πνευματική δύναμη.

Οι προσευχές στον Αρχάγγελο Μιχαήλ Μανταμαδού συχνά ζητούν τη βοήθειά του για την καταπολέμηση του κακού, την προστασία από το κακό και την καθοδήγηση των πιστών στο πνευματικό τους ταξίδι.

Αυτή είναι η πιο δυνατή προσευχή του Αρχάγγελου Μιχαήλ με την οποία ζητάμε την βοήθεια του από τις πονηριές του διαβόλου, του κακού και των δαιμόνων.

Η πανίσχυρη αυτή προσευχή στον Αρχάγγελο θα μας δώσει κουράγιο να καταπολεμήσουμε τους αόρατους εχθρούς, τον ανόητο θάνατο αλλά και τις φυσικές καταστροφές όπως οι σεισμοί, οι φωτιές και οι πλυμμήρες.

Διαβάστε εδώ όλες τις προσευχές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ