Η εξομολόγηση κόβει τα δικαιώματα του διαβόλου!

0
πατερ-παισιος-διαβολος-εωσφόρος-σατανας

Να πάνε τουλάχιστον οι άνθρωποι σε έναν Πνευματικό να εξομολογηθούν, να φύγει η δαιμονική επίδραση, για να μπορούν να σκέφτονται κάπως.

Τώρα δεν μπορούν ούτε να σκεφθούν από την δαιμονική επίδραση. Η μετάνοια, η εξαγόρευσει κόβει το δικαίωμα του διαβόλου. Πριν λίγο καιρό , ήρθε στο Άγιον Όρος ένας μάγος και έφραξε με πασαλάκια και δίχτυα όλο τον δρόμο, εκεί σε μία μέρος έγγιστα στο Καλύβι. Αν περνούσε από ‘κει μέσα ένας ανεξομολόγητος, θα πάθαινε κακό.

Δεν θα ήξερε από που του ήρθε. Μόλις τα είδα, κάνω τον σταυρό μου και περνώ από μέσα, το διέλυσα. Μετά ο μάγος ήρθε στο Καλύβι, μου είπε όλα τα σχέδιά του και έκαψε τα βιβλία του. σε έναν που είναι πιστός, εκκλησιάζεται, εξομολογείται, κοινωνάει, ο εωσφόρος δεν έχη καμιά ευρωστία, καμιά ηγεμονία.

Κάνει μόνο λίγο «κάφ-καφ» σαν ένα σκυλί που δεν έχη δόντια. Σε έναν εντούτοις που δεν είναι πιστός και του δίνει δικαιώματα, έχη μεγάλη ηγεμονία. Μπορεί να τον λιντσάρει, έχει δόντια και τον ξεσκίζει. Ανάλογα με τα δικαιώματα που δίνει μία ψυχή, είναι και η ηγεμονία του επάνω της.
Ακόμη και όταν πεθάνει κανείς και είναι τακτοποιημένος, την περίσταση που η ψυχή του ανεβαίνει στον Ουρανό, είναι σαν να τρέχει ένα τραίνο και άλλα σκυλιά τρέχουν από πίσω γαυγίζοντας «κάφ-κάφ..» κόβει και κανένα σκυλί το τρενο.

πατερ-παισιος-διαβολος-εωσφόρος-σατανας

Αλλά, αν δεν είναι τακτοποιημένος, είναι σαν να βρίσκεται σε τραίνο που δεν μπορεί να τρέξει διότι είναι χαλασμένες οι ρόδες,κ οι πόρτες ανοικτές και μπαίνουν τα σκυλιά μέσα και δαγκάνουν και κανέναν.

Όταν ο αρχέκακος έχει αποκτήσει μεγάλα δικαιώματα στον άνθρωπο και τον έχει κυριεύσει, τότε πρέπει να βρεθει η αιτία, για να κοπούν τα δικαιώματα. Αλλιώς, όση δυσώπησει και να κάνουν οι άλλοι, αυτός δεν φεύγει. Σακατεύει τον άνθρωπο.

Οι ιερείς δωσ’ τού τους εξορκισμούς, και τελικά τα πληρώνει ο άνθρωπος, διατί βασανίζεται ακόμη περισσότερο από τον διάβολο. Πρέπει να μετανοήσει ο άνθρωπος, να εξομολογηθεί, να κοπούν τα διακαιώματα που έχει δώσει, και ύστερα θα φύγει ο αρχέκακος, αλλιώς θα ταλαιπωρείται.

Μία μέρα, δύο μέρες, εβδομάδες, μήνες, χρόνια, διάβασε εξορκισμούς, αφού ο αντίχριστος έχειε δικαιώματα, δεν φεύγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ