Η αδικία είναι μεγάλη αμαρτία!

0
paisiosgr-didaxes- (Οργή Θεού, Πλόυσιοι, Μισθός, Παίσιος για Μισθούς, Παίσιος Αρρώστιες, Ιωβ, Ψαλμός, Ανομία, Αμαρτωλοί

Η αδικία μαζεύει οργή Θεού

Μεγάλη εξέταση να έχει ο άνθρωπος την ευλογία του Θεού! Πλούτος είναι! Ό,τι έχη ευλογία, στέκει, δεν γκρεμίζεται. Ό,τι δεν έχη ευλογία, δεν στέκει. Η ανομία είναι μεγάλη αμαρτία. Όλες οι αμαρτίες έχουν ελαφρυντικά, η απανθρωπία δεν έχη, μαζεύει μήνις Θεού. Φοβερό! Αυτοί που αδικούν, βάζουν φωτιά στο κεφάλι τους. Από την μία μεριά βλέπεις να κάνουν μία απάτη και από την άλλη να πεθαίνουν δικοί τους άνθρωποι και να μη δίνουν σημασία. Πώς να κάνουν πρόοδος οι άνθρωποι με τόσες αδικίες;

Κάνουν αυτά που κάνουν, δίνουν δικαιώματα και στον διάβολο, γι’ αυτό ακολούθως περνούν δοκιμασίες, τους βρίσκουν αρρώστιες κ.λπ. και σού λένε:

paisiosgr-didaxes- (Οργή Θεού, Πλόυσιοι, Μισθός, Παίσιος για Μισθούς, Παίσιος Αρρώστιες, Ιωβ, Ψαλμός, Ανομία, Αμαρτωλοί
«Κάνε δυσώπηση (Βλέπε λέξη) να γίνω καλά».

«Κάνε δυσώπηση να γίνω καλά».
Τα περισσότερα κακά που συμβαίνουν είναι από πομπές. Όταν λ.χ. μαζεύεται με ετερορροπία η λογάρι, ζουν οι άνθρωποι λίγα χρόνια σαν αρχοντόπουλα και ακολούθως τα δίνουν, όσα μάζεψαν, στους γιατρούς. Τί λέει ο Ψαλμός; «Κρείσσον ολίγον τω δικαίω υπέρ πλούτον αμαρτωλών πολύν» . «Ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα». Όσα μαζεύουν, φεύγουν, όλα εξανεμίζονται. Σπάνια, σε πολύ λίγους συμβαίνει να είναι οι αρρώστιες, οι χρεωκοπίες κ.λπ. μία δοκιμασία του Θεού. Αυτοί θα έχουν καθαρό μισθό. Σ’ αυτήν την περίπτωση συνήθως γίνονται ακολούθως πιο πλούσιοι, σαν τον Ιωβ. Αλλά, και πολλοί άνθρωποι που βγαίνουν άλειωτοι, είναι και από αυτό, κάποια ανομία έχουν κανεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ